Enginyer i advocada, ho deixen tot per Medifresco

Tot va començar a Alemanya, on Jorge i Joana vivien i on van descobrir el model dels meal kits. Els va semblar una idea genial, ja que ells tenien aquest problema: llençaven molt menjar i els faltaven idees per cuinar variat. Van començar a donar voltes a la idea i van pensar que podria funcionar a Mallorca, però els faltava una peça clau, un bon xef que dissenyés unes receptes a l'alçada de la cultura culinària que hi ha a l'illa. I així, van contactar amb Pere i el projecte va agafar forma.

Els tres estem preocupats pel ritme al qual estem malbaratant recursos al sector alimentari, tant a nivell de menjar com de plàstics i embalatges innecessaris, a més creiem que el consum de producte de proximitat és clau per millorar-lo. Però també creiem que els ciutadans podem aportar el nostre granet de sorra aprofitant al màxim tots els recursos i ingredients que tenim a la nostra disposició. Medifresco neix amb l'objectiu de posar-nos les coses més fàcils a tots nosaltres, i al planeta, sense deixar de banda el gaudi i la qualitat d'un bon àpat.

chef-medifresco"El nostre mercat neix amb la intenció de tornar a comprar com abans"

Per això, malbaratament zero i el producte local són els eixos fonamentals de Medifresco. A mesura que vam començar a cuinar i preparar Medifresco, ens van anar sorgint un munt d'idees que no vam poder ignorar i que casaven perfectament amb la nostra filosofia, i sense adonar-nos la idea inicial va evolucionar i va sorgir el nostre mercat , la botiga gastronòmica de Medifresco situada al bell mig de Palma. La nostra intenció és tornar a comprar com abans, productes de qualitat acuradament seleccionats, amb possibilitat de comprar a granel, en envasos reutilitzables i reciclables i eliminant tot el plàstic possible.

presentacion-receta-medifresco