Política de reemborsament

POLÍTICA GENERAL D'ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

Actualment Medifresco només ofereix servei d'enviaments per a Palma de Mallorca i rodalies. Consulta si arribem a casa teva a l'àrea de comanda.

Les despeses d'enviament inclouen la manipulació, franqueig, embalatge i transport del paquet/s.

INCIDÈNCIES DE TRANSPORT:

En cas que el paquet arribi amb danys externs (trencat o danyat) el client haurà de rebutjar l'enviament, fer constar el motiu a l'albarà i comunicar la incidència enviant un email a hola@medifresco.es. Aquests articles hauran de ser tornats en un termini de 7 dies laborables a l'adreça indicada pel nostre personal. En cas de no actuar així, aquesta empresa assumeix que els danys s'han patit posteriorment a aquestes 48h.

CANVIS I CANCEL·LACIONS

Qualsevol canvi o cancel·lació s'haurà de fer com a molt tard a les 23:59 del divendres previ al lliurament de la comanda.

Aquestes accions s'hauran de fer a l'apartat de Perfil Client de la pàgina web.

DRET DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS

MEDIFRESC S.L. només acceptarà devolucions en el cas que el producte no estigui en bon estat i les causes imputables a aquest, no siguin conseqüència del Client. Aquest tindrà dret a la devolució del producte, informant a MEDIFRESCO S.L. del motiu de devolució a través de qualsevol dels mitjans facilitats en les presents condicions de contractació, i sense cap cost per al Client. Aquesta devolució per motiu de defecte o mal estat del producte no serà considerada un dret de desistiment.

MEDIFRESC S.L. es compromet a assumir el cost de la devolució ia restituir el producte per un de nou d'acord amb condicions acceptades en el moment de la venda.

Si el Client vol presentar una reclamació, l'establiment de MEDIFRESCO S.L. està situat al Carrer Can Ribera 4,07002, Palma de Mallorca oa través del correu electrònic hola@medifresco.es.

JURISDICCIÓ

Les presents Condicions Generals, així com qualsevol relació entre vostè com a Usuari i Medifresco es regiran per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi derivat de l'existència o contingut d'aquestes Condicions Generals o de les relacions entre l'Usuari i Medifresc ambdues parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pugui correspondre, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Palma de Mallorca(Espanya).